23. sept. 2015

TAI VIISA

Esimest x Taisse · Esimest x Phuketile

Täiendatud 25.juuli’17

Eesti kodanikud saavad turismi eesmärgil viibida Tai Kuningriigis viisavabalt kuni 30 päeva eeldusel, et riiki saabutakse lennukiga. Juhul, kui sisened naaberriikidest maismaad pidi või merd mööda, on viisavaba Tais viibimise aeg samuti 30 päeva, kuid riiki saabumiste arv kalendriaastas on piiratud 2-le sisenemisele!
 
Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
– pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast;
– edasi-tagasi lennupiletid (võivad piiril küsida tagasilennupileti ettenäitamist);
– majutuse broneering(ud) (võivad piiril küsida ettenäitamist);
– piisavad rahalised vahendid: vähemalt 10 000 Bahti (ca €265) inimese kohta või 20 000 Bahti (ca €530) pere kohta NB! Tai piiriametnikud on hakanud tihedamini nõudma sularaha ettenäitamist! Loe rohkem kommentaaridesse lisatud lingilt
 

Kui omad Eesti passi ja soovid viibida Taimaal –

 
kuni 30 päeva, siis see on sulle viisavaba ehk Taisse saaabudes saad lennujaamast oma passi sisenemistempli, mis lubab olla Tais 30 päeva alates riiki sisenemise kuupäevast;
 
kuni 60 päeva, siis tule viisavabalt Taisse ja enne 30 päeva möödumist pikenda oma kohalolekut kohalikus Tai immigratsioonikontoris veel 30 päevaks (viisalõiv 1,900THB ca €50) või taotle enne Taisse tulekut oma lähimast Tai saatkonnast turisti viisa (kehtib 3 kuud väljastamise hetkest ehk pead sisenema Taisse 3 kuu jooksul. Viisalõiv €30) ja saad Tais viibida kuni 60 päeva alates riiki sisenemise kuupäevast;
 
kuni 90 päeva, siis taotle oma lähimast Tai saatkonnast ühe sisenemisega turisti viisa – SINGLE ENTRY TOURIST VISA (kehtib 3 kuud väljastamise hetkest ehk pead sisenema Taisse 3 kuu jooksul. Viisalõiv ca €30) ja saad Tais viibida kuni 60 päeva alates riiki sisenemise kuupäevast. Ning enne 60-e päeva möödumist pikenda oma kohalolekut kohalikus Tai immigratsioonikontoris veel 30 päevaks (viisalõiv 1,900THB ca €50);

Jutu jätkuks (nii tehakse, aga pole kunagi 100% garantiid!!!) – Kui Sa peaksid tahtma peale oldud 3-e kuud veel 1-2 kuud lisaks olla, siis enne oma 30p pikenduse lõppemist tee üks border run ehk lenda edasi-tagasi mõnda lähimasse Tai naaberriiki ning toimeta edasi nii nagu “kuni 60 päeva” versioonis…

kuni 180 päeva, siis taotle oma lähimast Tai saatkonnast mitmekordse sisenemisega turisti viisa – MULTIPLE ENTRY TOURIST VISA (kehtib 6 kuud väljastamise hetkest. Viisalõiv ca €130. NB! Eeldab Sinu viimase 6-e kuu pangaväljavõttel €6000 olemasolu!!!) ja saad Tais viibida kuni 60 päeva alates riiki sisenemise kuupäevast. Kui 60 päeva täis, siis pead tegema Border Run’i mõnda välisriiki (lahkuma korraks Taist). Sisenedes jälle Taisse, hakkavad sinu järgmised 60 päeva tiksuma. Kui 60 päeva täis, siis pead tegema jälle uuesti Border Run’i mõnda välisriiki. NB! Jälgi oma viisa lõpptähtaega, sest pead Taisse sisenema kindlasti enne oma viisa lõppemist.
 
Kui soovid viibida Tais rohkem kui 180 päeva, siis tuleb taotleda: 

NON-IMMIGRANT VIISA


Lähimad Tai saatkonnad Eestile asuvad Helsingis ja Stockholmis.

Tai Kuninglik Suursaatkond Helsingis

Bulevardi 12
00120 Helsinki, Finland

+358 9 612 2640

[email protected]

Saatkonna koduleht

Tai Kuninglik Suursaatkond Stockholmis

Floragatan 3, Box 26220
100 40 Stockholm, Sweden

+46 8 588 04 250

[email protected]

Saatkonna koduleht


Lahedat Tai puhkust,
Jens paradiisisaarelt

rfwbs-slide
error: Lehe sisu on kaitstud!